Видеозаснемане

Видеофилмирането съхранява спомените завинаги!
Ние имаме богат опит в заснемането на семейни тържества, фирмени мероприятия и всякакъв вид партита.
Всяко събитие би могло да се повтори, но сватбеният ден е единствен и неповторим.
Щастливи сме, че се посветихме на тази професия, защото заедно с нашите младоженци изживяваме отново и отново емоцията наречена Сватба.
Сватбеният видеофилм – това е историята на всяка сватба. Заснет от професионален видооператор филмовият разказ на вашата история може да замени успешно всички изречени думи. Сватбата е един от най-щастливите и вълнуващи мигове от живота на двама души решили да извървят заедно жизнения си път. Тя е начало на нов живот, радостно събитие, което всеки иска да преживява отново и отново.
Чрез сватбеният видеофилм ще преживявате денят на вашата сватба години след това.
Ще ви припомня, колко млади, щастливи и влюбени сте били. Ще позволява на вас, вашите роднини и приятели, както и на идните поколения да съживят отново сватбеният ви ден. Там ще са близките ви, които означават толкова много за вас. Ще чуете гласовете на любимите хора и музиката на която сте се веселили заедно.
Фотографиите запечатват определени моменти, а филмът ви позволява да видите сватбата във всеки един момент.
Сватбеното видеозаснемане улавя гледките и звуците на вашия ден като предава всички чувства и образи, които са ви заобикаляли.
Видеооператорът е този, който ще улови и много неща, които сте пропуснали. Той няма да режисира всяка ваша стъпка, а ще проследи и отрази всички традиционни ритуали, както и всичко интересно и забавно, което се е случило през сватбения ви ден. Разбира се, винаги може да получите съвет зад кадър относно това, което ви предстои. От вас се изисква единствено умишлено да не загърбвате камерата, да се насладите на любовта си и да се усмихвате.
Усмивката е заразна и предава положителен заряд на всички гости! Затова изключително важно е младоженците да имат позитивно настроение. Помнете, че вие сте звездата на празника! Пригответе се да се усмихвате пред камерата, но най -вече да бъдете естествени!
Ние работим със съвременни, високочувствителни към светлината видеокамери, които пресъздават реално атмосферата дори и на местата с приглушена светлина. Въпреки това винаги разполагаме и с мобилно осветление, което включваме при необходимост. Добрата камера е важна за доброто техническо качество, но не гарантира и добро качество като цяло на видеофилма. Добрият филм се прави най-вече от видеооператор, който ще обърне внимание и на малките подробности, на които сте отделили много време и грижи при подготовката на сватбата.
Всяка сватба има свой неповторим дух и темперамент, който се стараем да уловим още при заснемането, а след това да го приложим и във видеомонтажа, за да гледате след сватбата вашият уникален филм. Добрият монтаж е не по-малко важен от заснемането. Ние ще обърнем специално внимание на всяка една секунда от заснетия видеоматериал. Красивите сцени, в които се чува единствено градския шум ще са озвучени с ваша любима музика. Това са моментите, когато младоженецът отива при кумовете или за булката, извеждането от дома и, уводните сцени преди ритуалната зала и църквата, а също така и кадрите от вашата фотосесия. По желание могат да бъдат монтирани допълнителни анимации и специални ефекти. Всичко това ще определите единствено вие, а ние ще се съобразим изцяло с вашия вкус.
Предлагаме и различни допълнителни варианти. Освен дългия и подробен филм можем да направим и кратка версия, която да разкаже само най-важните моменти от дългия ден. Можем да ви направим и видеоклип от сцени синхронизирани с такта на ваша любима песен. Този клип освен у дома на телевизора, ще може да показвате на колеги и познати и от мобилния си телефон.
Можем да заснемем видеото във формат HD (High Definition), където като краен продукт ще получите филма си на Blu-ray disk и на DVD. Най-просто казано HD означава, че качеството на видеофилма, който ще гледате е повишено четири пъти. HD възпроизвежда повече редове на екрана отколкото обикновените видео формати, като така осигурява кристално чисто и ясно изображение, изключителна детайлност на фоновете, изумително живи цветове.
За да можете да гледате сватбения си филм в HD формат е необходимо да разполагате с телевизор с готовност за HD (HD-Ready) или най-добре ще е да поддържа Full HD, а също така да разполагате с Blu-Ray плеър.
При нас може да поръчате и допълнителни копия на филма, които ще са абсолютно същите като оригинала (кутия с индивидуална цветна ОБЛОЖКА със снимки от празника, с цветен печат върху дисковете). Ние няма да кодираме вашият филм, така че ако желаете може и сами да си направите копия за да раздадете на роднини и приятели.
Не забравяйте, че спомените избледняват, но професионално заснетите видеофилми и качествени фотографиивинаги ще ви връщат към най-прекрасния ви празник!
Разгледайте сватбени клипове и фрагменти от сватби въвВИДЕОГАЛЕРИЯ , за да се запознаете с нашата работа.
Заповядайте на неангажираща среща в удобно за вас време за да може да видите истинското качество на филмите нина голям екран.За контакти и допълнителни въпроси:
Тони Димитров - видеооператор
тел. 0878 361198
skype: fotovideo.bg
e-mail: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.
facebook: Тони Димитров


Разгледайте и новият ни сайт за усмивки: